22.6 C
Athens

Μίτσελ: Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, πρέπει να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας πως «πρέπει να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε», μετά τη βαριά ήττα από την Καραμπάγκ

Ο Μίτσελ έκανε λόγο για έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Καραμπάγκ, ωστόσο τόνισε πως στο δεύτερο έγιναν πολλά λάθη που τιμώρησαν οι Αζέροι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως πρέπει να μάθουν όλοι τα λάθη τους, να τα διορθώσουν και να μάθουν σε ποιον σύλλογο ανήκουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε γενικότερα τον έλεγχο. Στο δεύτερο νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο κάναμε λάθη και σε αυτή τη διοργάνωση όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις».

Για το αν έχει μετανιώσει για τις αλλαγές: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις κάποια πράγματα. Οι αλλαγές χρονικά συνέπεσαν με το γκολ, αλλά δεν συμπίπτουν αγωνιστικά. Χάσαμε τον έλεγχο και φάγαμε ένα γκολ από μια αντεπίθεση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επιστρέψει από αυτό: «Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας, να ξέρουμε πώς να τα διορθώσουμε και να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς