18.9 C
Athens

Γκουρμπάνοφ: Περιμένουμε εκπλήξεις από τον Μίτσελ, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου

Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ εξέφρασε ανησυχία αναφορικά με τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καραμπάγκ. Ο Αζέρος κόουτς της αντιπάλου του Ολυμπιακού υποστήριξε πως περιμένει εκπλήξεις από τον Μίτσελ και υπογράμμισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Αθλητικότητα, pressing και μακρινό σουτ τα συστατικά επιτυχίας της Καραμπάγκ

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Έχετε πολύ ωραίο γήπεδο. Εξαιρετικό. Είναι πολύ σημαντικό το ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό με νέο προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Και οι 2 ομάδες θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Θεωρώ ότι αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Σχεδόν όλοι είναι έτοιμοι εκτός από τον Γιάνκοβιτς. Εκεί έχουμε μία μικρή ανησυχία. Αύριο Πέμπτη μετά την τελική αξιολόγηση θα δούμε τους διαθέσιμους».

Για τον αντίπαλο και το γήπεδο και τον ρόλο Μίτσελ: «Πάντα θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδο και με τέτοια ατμόσφαιρα. Για τον κόουτς Μίτσελ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ματς, αυτό με τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναλύσουμε τον Ολυμπιακό με Μίτσελ. Έχουμε μία… ανησυχία για το πως θα παίξει. Περιμένουμε εκπλήξεις από αυτόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρελθόν είχαμε περιπτώσεις όπου πήραμε πχ δύο νίκες με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλουμε απλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να περάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς