20.5 C
Athens

Ντέμης Νικολαΐδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να μετονομαστεί μελλοντικά σε «Δ. Μελισσανίδης» (vid)

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ΄έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί θεωρώντας πως όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχωρήσει από την Ένωση θα πρέπει να δοθεί το όνομά του ως φόρος τιμής στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ γιόρτασε με τεσσάρα την επιστροφή στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό που δεν πρόκειται να σβηστεί από τις μνήμες των οπαδών της Ένωσης.

ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1: Με εμφατική τεσσάρα η επιστροφή στο σπίτι της (vid)

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ντέμης Νικολαΐδης, μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει στη NOVA «Monday F.C.» για την OPAP Arena και το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ εκεί, αναφέροντας με νόημα ότι μελλοντικά αυτό το γήπεδο θα πρέπει να μετονομαστεί σε «Δημήτρης Μελισσανίδης» ως τον ελάχιστο φόρο τιμής για το έργο που πραγματοποίησε ο νυν ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων κάνοντας πράξη την υπόσχεσή σου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντέμης:

«Φτιάχτηκε ένα γήπεδο εκεί που είναι η καρδιά της ΑΕΚ. Όλου του κόσμου το συναίσθημα ήταν τρομερό. Ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε εμείς και εγώ ως πρόεδρος. Δεν νομίζω να μπορούσε άλλος να το φτιάξει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αποτελεί προσωπική επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρέπει, όταν κάποια στιγμή το φέρει ο χρόνος και αποχωρήσει, η επόμενη διοίκηση να αλλάξει το όνομα και από ‘Αγιά Σοφιά’ να το πει ‘Δημήτρης Μελισσανίδης’. Το βάζω τόσο ψηλά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς