19.1 C
Athens

Συγκλονίζει ο Αμπέλ Καμαρά: «Βρήκαμε νεκρούς στα αποδυτήρια, υπήρχαν παντού αίματα»

Ο επιθετικός της Αρέμα μίλησε στη MARCA για τα όσα έζησε στη σοκαριστική ποδοσφαιρική τραγωδία που συγκλονίζει τον πλανήτη

Για τα όσα συγκλονιστικά βίωσε στην αναμέτρηση της Αρέμα με την Περσεμπάγια που έμελλε να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες στην ιστορία του αθλητισμού με 174 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες μίλησε ο Αμπέλ Καμαρά.

 

Ο επιθετικός της Αρέμα στη MARCA περιέγραψε τα όσα ανατριχιαστικά βίωσε πριν και μετά την εισβολή, με τις εικόνες που έζησε να προκαλούν τρόμο.

«Ήταν ένα ματς ζωτικής σημασίας και εδώ και δύο εβδομάδες ξέραμε πως το ματς ήταν μεγάλης επικινδυνότητας. Ζητήσαμε συγγνώμη από τους φίλους μας γιατί χάσαμε το ντέρμπι με 3-2 και εκεί οι οπαδοί ξεκίνησαν να πηδούν από τις εξέδρες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο έλεγχος χάθηκε αφού ζητήσαμε συγγνώμη από τους οπαδούς. Η αστυνομία μας ζήτησε να μπούμε στα αποδυτήρια γιατί μπορούσε να χαθεί ο έλεγχος. Κλειδωθήκαμε μέσα και βάλαμε ένα τραπέζι πίσω από την πόρτα. Μπήκαν μέσα και πολλοί πέθαναν εκεί. Βρήκαμε νεκρούς και εκεί. Να μην το ζήσει κανείς αυτό. Βγήκαμε από τα αποδυτήρια και βλέπαμε παντού αίμα, πεταμένα παπούτσια και ρούχα. Έξω από το γήπεδο περίπου 40.000 άνθρωποι ήθελαν τα κεφάλια μας για την ήττα. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Δεν είναι ασφαλές να είσαι σε τέτοια χώρα με αυτές τις συνθήκες. Όταν περάσει η περίοδος πένθους θα συζητήσω με τη διοίκηση για να φύγω», υποστήριξε με ανατριχιαστικό τρόπο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς