20.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Με το «9» στη φανέλα ο Πασχαλάκης

Νούμερο... στράικερ διάλεξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τη θητεία του στον Ολυμπιακό αφήνοντας στην άκρη το αγαπημένο του «31»

Με το νούμερο 9 θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας πορτιέρε που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τους Πειραιώτες με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη επέλεξε τη φανέλα με το νο. 9 προκαλώντας εντυπώσεις, αφού σπανίζει για τερματοφύλακα και στον ΠΑΟΚ τον είχαμε συνηθίσει με το «31».

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Πασχαλάκη και το χειρουργείο του Βατσλίκ

Παρά την σχεδόν τετράμηνη απουσία του από τη δράση, ο διεθνής τερματοφύλακας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς όλο το καλοκαίρι συνέχιζε τις ατομικές του προπονήσεις, ήταν ευδιάθετος κι άφησε από την αρχή το στίγμα του εν αναμονή της συμμετοχής του για πρώτη φορά σε αποστολή των Ερυθρολεύκων, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, εκεί όπου φανέλα βασικού θα πάρει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Πάντως, το πλάνο για τον Πασχαλάκη είναι να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) ώστε να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς της επόμενης Πέμπτης με την Καραμπάγκ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς