18.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Υπογράφει και μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πασχαλάκης

Έτοιμος να πιάσει δουλειά με τα ερυθρόλευκα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που μάλιστα θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού χάρη στο «παράθυρο» που έχει αφήσει ανοιχτό η UEFA για τους τερματοφύλακες

Θέμα χρόνου και μόνο των επίσημων ανακοινώσεων αποτελεί πλέον η μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα να περνάει το πρωί της Πέμπτης (29/9) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός: Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά ο Πασχαλάκης, ανακοινώνεται και προπονείται στο Ρέντη

Ο Μίτσελ έδωσε το «οκ» για τη μεταγραφή του άλλοτε γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά στο Ρέντη και θα αποτελέσει τον προσωρινό αντικαταστάτ. του Τόμας Βατσλίκ μετά τη ζημιά που υπέστη ο Τσέχος κίπερ στον ώμο.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες με δεδομένη την απώλεια του Βατσλίκ μέχρι το τέλος των ομίλων του Europa League στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τον Πασχαλάκη στην ευρωπαϊκή τους λίστα, καθώς η UEFA έχει αφήσει ανοιχτό «παράθυρο» σε περίπτωση που μία ομάδα μείνει μόνο με έναν διαθέσιμο τερματοφύλακα (στην περίπτωση των Πειραιωτών δηλωμένος πίσω από τον Βατσλίκ είναι μόνο ο Τζολάκης).

Ο Πασχαλάκης, που πριν δύο μήνες είχε αναφερθεί στο σενάριο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας, θα πιάσει άμεσα δουλειά στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, προκειμένου να βρει γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό καθότι είναι ανενεργός από τον Ιούνιο όταν ανακοίνωσε το τέλος της πενταετούς συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο του Βορρά μέτρησε συνολικά 179 παιχνίδια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ενώ στο παρελθόν (2003-2005) είχε περάσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Πανθρακικό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς