23.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά ο Πασχαλάκης, ανακοινώνεται και προπονείται στο Ρέντη

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο διεθνής Έλληνας πορτιέρε που θα αποτελέσει τον προσωρινό αντικαταστάτη του Τόμας Βατσλίκ κάτω από την ερυθρόλευκη εστία

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο άλλοτε πορτιέρε του ΠΑΟΚ πέρασε με επιτυχία το πρωί της Πέμπτης (29/9) τις ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο διεθνής 33χρονος τερματοφύλακας αναμένεται το απόγευμα να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, στη «σκιά» του σοβαρού τραυματισμού του Βατσλίκ που θα μείνει εκτός με πρόβλημα στον ώμο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Πασχαλάκης, που πριν δύο μήνες είχε αναφερθεί στο σενάριο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας, θα πιάσει άμεσα δουλειά στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, προκειμένου να βρει γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό καθότι είναι ανενεργός από τον Ιούνιο όταν ανακοίνωσε το τέλος της πενταετούς συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο του Βορρά μέτρησε συνολικά 179 παιχνίδια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ενώ στο παρελθόν (2003-2005) είχε περάσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον Πανθρακικό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς