20.9 C
Athens

Συγκίνησε ο Ναδάλ στο last dance του Φέντερερ: «Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ»

Συγκίνησε τους πάντες ο Ισπανός τενίστας με αφορμή την απόσυρση του καλού του φίλου και σπουδαίου αντιπάλου ανά τα έτη, Ρότζερ Φέντερερ, που ολοκλήρωσε μία ονειρική καριέρα με τον Ναδάλ παρόντα

Το αντίο του Ρότζερ Φέντερερ από το επαγγελματικό τένις συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη, πολλώ δε μάλλον όλους όσους μοιράστηκαν το κορτ μαζί του ανά τα χρόνια.

Ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας… κρέμασε κι επίσημα τη ρακέτα του δίνοντας την τελευταία του παράσταση στο πλάι του Ράφα Ναδάλ. Ενός μεγάλου αντιπάλου αλλά και πολύ καλού του φίλου, ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του τη στιγμή που συνειδητοποιούσε ότι πλέον έμεινε μόνος. Ο σπουδαίος αντίπαλός του ανά τα χρόνια αποχωρούσε γεμάτος υπερηφάνεια, συναισθήματα και με ένα δακρυσμένο πρόσωπο που δεν μπορούσε να χωρέσει όλες τις αναμνήσεις των επαγγελματικών του χρόνων στο τένις.

Ο Ισπανός τενίστας, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο Ρότζερ με μία άκρως συγκινητική ομιλία, στην οποία ανέφερε ότι ένα σημαντικό κομμάτι τις καριέρας του μένει πίσω λόγω της απουσίας του Φέντερερ από εδώ και στο εξής.

«Ήταν τεράστια τιμή που ήμουν μέρος αυτή της εκπληκτικής στιγμής της ιστορίας του αθλήματός μας και που μοιράστηκα μαζί του τόσα πράγματα για πολλά χρόνια.

Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ, διότι έχει υπάρξει δίπλα μου ή απέναντί μου σε μεγάλες στιγμές. Ήταν λοιπόν συγκινητικό που είδα την οικογένεια, όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Ήταν εκπληκτική στιγμή.

Το στυλ μας έκανε τα παιχνίδια και την αντιπαλότητά μας πιθανόν μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο, οι προσωπικές σχέσεις μας γίνονται καλύτερες. Είναι κάτι πολύ όμορφο μετά από όσα ζήσαμε μαζί και για όσα παλέψαμε ως αντίπαλοι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς