15 C
Athens

Συγκίνηση και standing ovation στο αντίο του Βρσάλικο από την εθνική Κροατίας

Οι Κροάτες τίμησαν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για την προσφορά του στην εθνική ομάδα με δώρα συναισθηματικής αξίας - Μεγάλη συγκίνηση στο Μάξιμιρ πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Δανία

Συγκινητικές στιγμές στο Μάξιμιρ πριν από τη σέντρα του αγώνα της Κροατίας με τη Δανία έζησε ο Σίμε Βρσάλικο του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ τιμήθηκε από τους συμπατριώτες του για την προσφορά στην εθνική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με συγκίνηση άκουσε ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο, χαιρετίστηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και τον Ζλάτκο Ντάλιτς και έλαβε κάποια πολύ όμορφα δώρα από τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας Μάριγιαν Κούστιτς και τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής, Στίπε Πλετίκοσα. Σημειώνεται πως ο Βρσάλικο είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα πριν από έναν μήνα με μια συγκινητική επιστολή.

Από το 2011 που έκανε το ντεμπούτο του, ο Κροάτης αγωνίστηκε 53 φορές με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, έχοντας μοιράσει οκτώ ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και άλλα τόσα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όντας μέλος της «αργυρής» ομάδας που αγωνίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 2018. Η τελευταία του εμφάνιση με τη Χρβάτσκα ήταν στις 10 Ιουνίου κόντρα στη Δανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς