17.6 C
Athens

Κορμπεράν: Κερδίζεις χρόνο στον Ολυμπιακό όταν νικάς, αντιλήφθηκα τη νοοτροπία νικητή του συλλόγου

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως γιατί έχασε τη θέση του και υποστηρίζει πως αν κέρδιζε παιχνίδια σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο τότε θα είχε περισσότερο χρόνο να αναπτύξει τις ιδέες του

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Άρη. Ο Ισπανός προπονητής αποχαιρέτησε τους φίλους του συλλόγου και την ίδια την ομάδα ενώ παραχώρησε συνέντευξη στο VBar και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αποχώρησή του.

Ο 39χρονος κόουτς τόνισε πως πέτυχε τον στόχο που ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στο πρωτάθλημα και αντιλαμβάνεται πλήρως γιατί δεν συνεχίζει στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο πρώτος στόχος εκπληρώθηκε, που ήταν να βάλουμε την ομάδα στο Europa League και μετά, προφανώς, αυτά τα παιχνίδια ήρθαν με αγώνες πρωταθλήματος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όταν υπογράφεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι είναι ένα κλαμπ που πρέπει να κερδίζει, όπου πρέπει να πετύχεις αποτελέσματα και σου δίνουν χρόνο και όχι το αντίστροφο.

Υπάρχουν σύλλογοι που σου δίνουν χρόνο για να πετύχεις αποτελέσματα και άλλα κλαμπ στα οποία τα αποτελέσματα είναι αυτά που σου επιτρέπουν να έχεις τον χρόνο να εκδηλώνεις την ιδέα του παιχνιδιού που θα συνεχίσει να σου επιτρέπει να πετύχεις αποτελέσματα. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα στην οποία ήρθα, τη νοοτροπία του νικητή που έχουν και για αυτό δεν έχω κανένα είδος απογοήτευσης. Θέλεις πάντα να αναπτύσσεις τη δουλειά σου και να πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις για τον εαυτό σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς