15 C
Athens

Το αντίο του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό: «Υπερήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτής της οικογένειας»

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Κάρλος Κορμπεράν ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύθηκαν στον Ολυμπιακός, δηλώνοντας περήφανος που αποτέλεσε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας έστω και για 49 ημέρες

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μόλις 49 ημέρες μετά την πρόσληψή του και σε ανάρτησή του στο Twitter δήλωσε υπερήφανος που αποτέλεσε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, ευχαριστώντας όσους τον εμπιστεύθηκαν και κάνοντας ειδική μνεία στους οπαδούς της ομάδας.

Επίσημη η επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Μπορεί ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός να μην μπόρεσε να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία στους Πειραιώτες, μετρώντας μόλις 2 νίκες σε 11 παιχνίδια, ωστόσο φαίνεται πως δεν πρόκειται να ξεχάσει το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Πειραιά.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στα social media έγραψε:

«Δυστυχώς, η θητεία μας στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστεύτηκαν, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, όλους τους παίκτες και ειδικά τους φιλάθλους που ακούραστα υποστήριξαν την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Αισθάνομαι υπερήφανος που αποτέλεσα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς