23.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Το ερυθρόλευκο «βουνό» των 12 αγώνων σε 42 ημέρες, χωρίς ανάσα μέχρι το Μουντιάλ

Δείτε τα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ - Ένα ματς ανά 96 ώρες για τους Ερυθρόλευκους με ντέρμπι στην Ελλάδα και σημαντικά παιχνίδια στο Europa League

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να μπει κι επίσημα στην δεύτερη εποχή του Μίτσελ, με τον 59χρονο Ισπανό τεχνικό να παρουσιάζεται σήμερα (21/9) από την ομάδα του Πειραιά στο πλάι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, δεν έχουν χρόνο για πρόγραμμα και πλάνο, καθότι ο αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας «τρέχουν» και πλέον υπάρχει και το «πρέπει» της νίκης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει μείνει ήδη στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τη στιγμή που στον όμιλο του Europa League μετράει δύο ήττες από Ναντ και Φράιμπουργκ σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες κι ενώ το πρόγραμμα… σκληραίνει όσο πλησιάζουμε προς το Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα από την επιστροφή μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων (2/10) και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στη Super League (13/11) ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει 12 σημαντικά παιχνίδια σε διάστημα 42 ημερών. Με λίγα λόγια, ένα ματς ανά 96 ώρες κι όλα αυτά με ταξίδια, ντέρμπι και αγώνες που πρέπει να νικηθούν.

Δείτε σε πρόγραμμα και με τις ομάδες το… αγωνιστικό βουνό που έχει να ανέβει ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ:

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2/10, Super League)
Ολυμπιακός-Καραμπάγκ (6/10, Europa League)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (9/10, Super League)
Καραμπάγκ-Ολυμπιακός (13/10, Europa League)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (17/10, Super League)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (22/10, Super League)
Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός (27/10, Europa League)
Ολυμπιακός-Λαμία (30/10, Super League)
Ολυμπιακός-Ναντ (3/11, Europa League)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (6/11, Super League)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (9/11, Super League)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (13/11, Super League)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς