16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Στις 15:15 η επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Παρουσιάζεται το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9) ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό - Στο πλάι του στην συνέντευξη Τύπου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός μπαίνει κι επίσημα από σήμερα (21/9) στην δεύτερη εποχή Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του για την επίσημη παρουσίασή του στο μεσημέρι της Τετάρτης.

Ώρα Μίτσελ… 15:15 λοιπόν, με άπαντες στις τάξεις των Ερυθρολεύκων να περιμένουν τις πρώτες δηλώσεις του 59χρονου Ισπανού τεχνικού στην επιστροφή του στο Λιμάνι έπειτα από 7 χρόνια, ενώ τον λόγο θα πάρει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να τον καλωσορίσει ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έρχεται ως… κασκαντέρ και έχει την ευκαιρία να γίνει man of the club

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα, ο Μίτσελ θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη γνωρίζοντας το ρόστερ των Ερυθρολεύκων, παρόλο που αρκετοί από τους παίκτες θα λείπουν για τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του Πειραιά ο Μίτσελ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τους «16» του Champions League. Μετά την απόλυσή του από τους Πειραιώτες τον χειμώνα του 2015 συνέχισε την προπονητική του καριέρα κατά σειρά σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε από την οποία αποδεσμεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2021, μένοντας ανενεργός μέχρι σήμερα.

Στον Ολυμπιακό, μετά από 2,5 χρόνια, μέτρησε συνολικά 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 90 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς