17.8 C
Athens

Ο Ρομπέρτο δεν ξέχασε ποτέ ότι ο Μίτσελ του άλλαξε την καριέρα

Ο Ρομπέρτο πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από μια διαδρομή που είχε ερυθρόλευκη λάμψη, κάτι που το οφείλει στον Μίτσελ - «Eίναι ο προπονητής που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε να είμαι από τους καλύτερους», έλεγε το 2015 ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας

Ο Ρομπέρτο αποτέλεσε ένα τεράστιο κεφάλαιο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Μίτσελ που επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός χρωστάει πολλά στην καριέρα του στον μέντορά του, τον άνθρωπο που τον πίστεψε και του έδωσε μπόλικη λάμψη ώστε να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του στο Λιμάνι. Η σχέση των δύο ανδρών ήταν τόσο δυνατή που αποτυπώθηκε σε μερικές συγκινητικές γραμμές από τον Ρομπέρτο τη μέρα της αποχώρησης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό το 2015. Το μήνυμά του εκείνη τη μέρα τα λέει όλα και αρκεί μια φράση που το επιβεβαιώνει: «Είναι ο προπονητής που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε να είμαι από τους καλύτερους».

«Είναι θλιβερή ημέρα. Και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ. Όχι μόνο γιατί είναι ο προπονητής που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε να είμαι από τους καλύτερους, αλλά είναι και το άτομο που με βοήθησε σε άσχημες στιγμές μου, κέρδισε και την εμπιστοσύνη μου με δουλειά και προσπάθεια. Για όλα αυτά, Μίτσελ, σήμερα σου λέω ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον σου. Όλα καλά και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Από εδώ και πέρα, θα παλέψουμε σαν ομάδα και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας, για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο!», είχε αναφέρει ο Ισπανός τερματοφύλακας που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Θυμίζουμε πως μετά τον Ολυμπιακό οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στη Μάλαγα, ενώ ο Μίτσελ είχε προσπαθήσει – σύμφωνα με δημοσιεύματα – να τον αποκτήσει και όταν πήγε στο Μεξικό για την Πούμας.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έρχεται ως… κασκαντέρ και έχει την ευκαιρία να γίνει man of the club

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς