12.5 C
Athens

Κορμπεράν: Ο Χάμες θα κάνει τη διαφορά, έχει τεράστια διάθεση να δώσει πράγματα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε γιατί έβαλε κατευθείαν τον Χάμες βασικό και έκανε λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια διάθεση να δώσει πράγματα και πλούσιο ταλέντο για να κάνει τη διαφορά

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Άρη, με τον Μίτσελ να είναι οριστικά ο νέος τεχνικός των Ερυθρολεύκων. Ο πρώην πλέον κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε φανέλα βασικού στον Χάμες Ροντρίγκες στο Χαριλάου και γι’ αυτό μίλησε στην ιστοσελίδα noticiasrcn.com.

Ο Ισπανός αποθέωσε τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό και εξήγησε πως αντιλαμβάνεται απόλυτα το γεγονός πως κλήθηκε στην εθνική του ομάδα.

«Η πιθανή μεταγραφή του συζητήθηκε στον σύλλογο και είναι ευλογία για κάθε προπονητή να έχει τέτοιους παίκτες και το προφίλ του ταιριάζει. Μου έδειξε ότι έχει τεράστια διάθεση να δώσει πράγματα και είναι θέμα χρόνου να τα εμφανίσει στο γήπεδο. Έχει μεγάλη όρεξη να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που ήταν. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Δυστυχώς δεν θα είμαι μέλος της ομάδας αλλά είμαι βέβαιος πως ο Χάμες θα κάνει τη διαφορά. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και γι’ αυτό τον έβαλα να παίξει. Είναι λογικό που κλήθηκε στην εθνική Κολομβίας, δεν χρειάζεται καν να έχει ρυθμό σε σχέση με τους άλλους. Αρκεί το πλούσιο ταλέντο του και η όρεξή του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς