12 C
Athens

Ολυμπιακός: Οριστικοποιείται σήμερα η συμφωνία με Μίτσελ, την Τετάρτη η «πρώτη» του Ισπανού στο Ρέντη

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά και τον Ολυμπιακό έπειτα από 7 χρόνια: Το αποψινό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες σε περίοδο διακοπής για τις εθνικές ομάδες

Θέμα ωρών είναι η οριστική συμφωνία – ανακοίνωση της επιστροφής του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού έπειτα από 7 χρόνια.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φτάνει σήμερα (20/9) στην Αθήνα και μέχρι το βράδυ αναμένεται να δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών για τα επόμενα 2 χρόνια, όπως φημολογείται.

«Ο Μίτσελ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό»

Πλέον, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ισπανό να λέει το «ναι» στην πρόταση που τού έγινε και να πιάνει άμεσα δουλειά στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (21/9) αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση γνωρίζοντας το ρόστερ των Ερυθρολεύκων, παρόλο που αρκετοί από τους παίκτες θα λείπουν για τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του Πειραιά ο Μίτσελ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τους «16» του Champions League. Μετά την απόλυσή του από τους Πειραιώτες τον χειμώνα του 2015 συνέχισε την προπονητική του καριέρα κατά σειρά σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε από την οποία αποδεσμεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2021, μένοντας ανενεργός μέχρι σήμερα.

Στον Ολυμπιακό, μετά από 2,5 χρόνια, μέτρησε συνολικά 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 90 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς