12.5 C
Athens

«Ο Μίτσελ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό»

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μίτσελ είναι ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Μίτσελ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στον πάγκο των Πειραιωτών έπειτα από 7 χρόνια!

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο 59χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Μίτσελ, που έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο των Πειραιωτών (2013-2015), έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Αθήνα, όπου θα συναντήσει δύο πρώην αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης, τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Αυτό αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Νταβίντ Παλάσιο, που αποκάλυψε πρώτος την είδηση της φημολογούμενης επιστροφής Μίτσελ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του Πειραιά ο Μίτσελ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τους «16» του Champions League. Μετά την απόλυσή του από τους Πειραιώτες τον χειμώνα του 2015 συνέχισε την προπονητική του καριέρα κατά σειρά σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε από την οποία αποδεσμεύθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2021, μένοντας ανενεργός μέχρι σήμερα.

Στον Ολυμπιακό, μετά από 2,5 χρόνια, μέτρησε συνολικά 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 90 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς