23.5 C
Athens

«Ο Σεγούρα βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό»

Όπως μεταδίδει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο, ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει εντός της ημέρας (20/9) στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την απόφαση της αποδέσμευσης του Κάρλος Κορμπεράν από τον πάγκο του συλλόγου, με τον Μίτσελ να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για την επιστροφή του έπειτα από 7 χρόνια.

«Ο Μίτσελ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό»

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός δεν θα είναι ο μόνος που θα ταξιδέψει σήμερα (20/9) στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, καθώς στο αεροπλάνο με προορισμό τον Πειραιά βρίσκεται και ο Χοσέ Σεγούρα ως βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στους Ερυθρολεύκους.

«Ο Πεπ Σεγκούρα θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Ολυμπιακό. Είναι ο βασικός υποψήφιος αθλητικός διευθυντής. Μια άλλη πιθανότητα για τον ίδιο είναι η Νότιγχαμ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό του ποστ ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Σεγκούρα αποδεσμεύθηκε από την Μπαρτσελόνα επί εποχής Ερνέστο Βαλβέρδε πίσω στο 2019 και στην καριέρα του έχει περάσει ως προπονητής από τη χώρα μας με τον Ολυμπιακό πίσω στο 2008 κι ως βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ το 2006.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς