24.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Κορμπεράν μετά την απόλυσή του και η τελευταία ομιλία στους παίκτες

Το ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στα αποδυτήρια του Χαριλάου, η ατάκα Κορμπεράν μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό και το «μπορείτε να καταφέρετε πολλά» στους παίκτες

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτέλεσε ένα προπονητικό στοίχημα που δεν πέτυχε για τον Ολυμπιακό.

Μετά από δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες σε σύνολο 11 αγώνων σε Ευρώπη και Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός απομακρύνθηκε από τον ερυθρόλευκο πάγκο, δίχως καν να κλείσει δίμηνο σε αυτόν.

Για τα δεδομένα και τη δυναμική του Ολυμπιακού τα νούμερά του ήταν κατώτερα των προσδοκιών αλλά και των στόχων της ομάδας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του για τη συνέχειας της αγωνιστικής χρονιάς.

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση ισχυρής προσωπικότητας για τον πάγκο, ο Μίτσελ και οι υπερβάσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο της απόλυσης Κορμπεράν, με το 39χρονο προπονητή να ενημερώνεται σχετικά λίγο μετά την ήττα με ανατροπή από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Oκ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ήταν η πρώτη του ατάκα μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να ζητάει μονάχα μία τελευταία ομιλία με τους πρώην (πλέον) ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του Χαριλάου.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο παιδιά. Κρίνονται όλα από τα αποτελέσματα. Έτσι συμβαίνει. Εδώ μέσα όμως υπάρχει σπουδαίο υλικό. Και νομίζω πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά», φέρεται να τούς είπε, με το κλίμα μεταξύ των συνεργατών του Ισπανού να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και κάποιους από αυτούς να ξεσπούν σε κλάματα.

Για τον Κορμπεράν αλλά και για τον Ολυμπιακό αυτή η εξέλιξη αποτελεί συνάμα ένα τέλος και μία καινούργια αρχή, καθώς τα πάντα γίνονται για έναν λόγο. Κι αυτός ίσως ωφελήσει σε βάθος χρόνου και τις δύο πλευρές…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς