18.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Το αρνητικό φετινό ρεκόρ που τον στέλνει πίσω στο… 2004

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εκκινήσεις της σύγχρονης ιστορίας του στη φετινή σεζόν της Super League με επιδόσεις που τον γυρνάνε 18 χρόνια πίσω!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Κλεάνθης Βικελίδης» γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν της Super League, η οποία όμως σε συνδυασμό με τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Αστέρα και Βόλο τον αφήνουν στο -7 από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι 49 ημέρες του Κορμπεράν, ο Μπλαν και οι λοιποί μνηστήρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι Ερυθρόλευκοι που πλέον μπαίνει σε μία νέα εποχή αλλάζοντας τρίτο προπονητή μέσα διάστημα 2 μηνών πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της σύγχρονης ιστορίας τους, μένοντας εκτός τετράδας για πρώτη φορά μετά το μακρινό 2004, όταν μετά το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών βρισκόταν στην πέμπτη θέση με 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα τότε.

Στο σήμερα, οι Πειραιώτες έχουν μείνει 6οι με απολογισμό δύο νικών, δύο ισοπαλιών και μίας ήττας, αυτή από τον Άρη την Κυριακή που προκάλεσε και την απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν έπειτα από μόλις 49 ημέρες στον πάγκο της ομάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς