20.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος του Κάρλος Κορμπεράν

Με μια σύντομη ανακοίνωση οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή και αναζητούν τον διάδοχο μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος

Και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κάρλος Κορμπεράν, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή λίγη ώρα μετά την ήττα στο Χαριλάου από τον Άρη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός προπονητής είχε αναλάβει την 1η Αυγούστου διαδεχόμενος τον Πέδρο Μαρτίνς που απολύθηκε, ωστόσο η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε προς το καλύτερο και μετά από μόλις 11 αναμετρήσεις αποτελεί παρελθόν.

Συνολικά μέτρησε δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, οι οποίες σημειώθηκαν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της Super League και βρίσκονται επίσημα σε αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει άμεσα για να κατευθύνει την ομάδα έχοντας μπροστά του να ανέβει ένα βουνό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς