19.3 C
Athens

Ο Μοχάμεντ Ζουμά αποθεώνει τον Χάμες Ροντρίγκες μέσω του ΑΘΛΟΥ: «Εξαιρετικός συμπαίκτης και άνθρωπος»

O άλλοτε συμπαίκτης του Κολομβιανού αστέρα στην Αλ Ραγιάν και από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας του Κατάρ μιλάει στον athlosnews για την συνύπαρξή του με το νέο αστέρι του Ολυμπιακού αποθεώνοντάς τον τόσο για την αγωνιστικότητα όσο και για την προσωπικότητα του

O Xάμες Ροντρίγκες αποτελεί ένα ακόμη ηχηρότατο «μπαμ» του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τους Πειραιώτες ν ολοκληρώνουν τις προσθήκες τους με το άστρο των πρώην Galacticos, Μαρσέλο και Χάμες.

Από τη μία ο Βραζιλιάνος αστέρας και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ και από την άλλη ο Κολομβιανός παικταράς, ο οποίος ψάχνει την ευρωπαϊκή του αναγέννηση μέσω… Πειραιά.

Πριν την επιστροφή του στην Ευρώπη με προορισμό το «Γ. Καραϊσκάκης» ο 31χρονος Χάμες αγωνιζόταν στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ραγιάν, πέρασμα από το οποίο το νέο σπουδαίο «10άρι» των Ερυθρολεύκων δεν θα θυμάται πολλά, αν και αποτελούσε τον πρώτο του σταθμό εκτός Ευρώπης μετά το ξεκίνημα στην Μπάνφιλντ.

Συνολικά ο Χάμες Ροντρίγκες μέτρησε μόλις 15 συμμετοχές με την ομάδα του Κατάρ, στις οποίες πάντως πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του καταγράφοντας στο σύνολο 5 γκολ και 7 ασίστ.

Και μόνο η παρουσία του εκεί άλλαξε το στάτους της Αλ Ραγιάν, μίας ομάδας που μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη του πλανήτη και για τους αστέρες της, πέρα από την αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτήν την άποψη ενστερνίζεται και ο Μοχάμεντ Ζουμά, ένας από τους παίκτες-ηγέτες της Αλ Ραγιάν, μιλώντας στον ΑΘΛΟ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohammed juma (@bumayar24)

Ο αριστερός μπακ της ομάδας από το Κατάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο αστέρι της ελληνικής Super League όντας σίγουρος ότι θα πετύχει στη νέα δοκιμασία της καριέρας του.

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, όπως και παίκτη», ανέφερε αρχικά αναφέροντας πως στον ένα χρόνο συνύπαρξης του με τον Κολομβιανό άσο έμαθε πολλά και ένιωθε πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

«Σίγουρα θα καταφέρει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό. Πάντοτε του άρεσαν οι μεγάλες εκπλήξεις και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δούλευε σκληρά εδώ, ακόμα και σε περιόδους που είχε θέματα τραυματισμών. Τού εύχομαι κάθε επιτυχία, γιατί την αξίζει», πρόσθεσε μιλώντας στο athlosnews.gr.

Ο Ζουμά ηλικίας 36 ετών βρίσκεται στην Αλ Ραγιάν από το 2017, με μία ενδιάμεση στάση στην Αλ Κορ τη σεζόν 2019/20, έχοντας ως απολογισμό 134 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του πρωταθλήματος στο Κατάρ κι όπως αποδεικνύεται μεγάλος θαυμαστής του Χάμες, που έχει μαγέψει την Ευρώπη με τα όσα έκανε (κυρίως) σε Ρεάλ, Μπάγερν και Μονακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς