16.4 C
Athens

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο διεθνής Σλοβένος Τόντσεκ Στερν

Πάτησε Ελλάδα για τους Πειραιώτες ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Τζουλιάνι με φόντο τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελληνικό έδαφος πατάει εδώ και λίγες ώρες ο Τόντσεκ Στερν, ένα ακόμη πολύ δυνατό μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος βρίσκεται στη χώρα μας από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Ερυθρολεύκων με φόντο τη νέα αγωνιστική χρονιά των υψηλών απαιτήσεων στο πλάι του παλιού του γνώριμου από τη κοινή τους θητεία στην εθνική Σλοβενίας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Τόντσεκ Στερν: Ένας πλήρης διαγώνιος με σταθερά ποσοστά που βρίσκει ρυθμό από το σέρβις

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος (2,00μ.) υπέγραψε στους Πειραιώτες μετά την αποχώρησή του από την Πιατσέντσα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του athlosnews.gr, που ανέφερε πως ο Στερν είχε κλείσει από πολύ νωρίς.

Ο Τόντσεκ είναι αδερφός του Ζίγκα Στερν που αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στον Φοίνικα Σύρου και παρά τα 27 του χρόνια έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε Πολωνία, Ιταλία και Τουρκία.

Στο σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα φωτογραφηθεί με την ερυθρόλευκη και στη συνέχεια θα πιάσει δουλειά με τα φιλικά της ομάδας του Τζουλιάνι να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

Στερν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς