20.8 C
Athens

Γουλβς – Σίτι 0-3: Άνετο πέρασμα από το Μολινό, σκόραρε ξανά ο ασταμάτητος Χάλαντ (vid)

Με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σκοράρει κατά ριπάς η Μάντσεστερ Σίτι προχωρά και το κάνει με στυλ σε Ευρώπη και Αγγλία.

Ο Νορβηγός αστέρας βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο άνετο πέρασμα των Πολιτών από το Μολινό (0-3) κόντρα στη Γουλβς, η οποία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωταθλητών που έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί τους μετά από 7 αγωνιστικές στη νέα σεζόν.

Ο Γκρίλις στα 52 δευτερόλεπτα από τη σέντρα έδωσε προβάδισμα στους Γαλάζιους του Μάντσεστερ, με τον Χάλαντ να γράφει (ξανά) ιστορία με το τέρμα του στο 16′, όντας πλέον ο μόνος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει στα 4 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΓΚΡΙΛΙΣ ΜΕ ΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ

Με το άστρο του Νορβηγού αλλά και την τέχνη του Φιλ Φόντεν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 69ο λεπτό, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφυγε με το τρίποντο από μία ακόμη δύσκολη έδρα και δείχνει και φέτος να «πατάει» γερά τα πόδια της στην κορυφή της κατάταξης, με την Λίβερπουλ είναι ήδη 8 βαθμούς πίσω της -με ματς λιγότερο-.

Στον αντίποδα η Γουλβς που είχε μόνο διακριθέντα τον Ζοσέ Σα, ο οποίος έσωσε σίγουρα δύο ακόμη τέρματα, προβληματίζει με την εικόνα της έχοντας μόλις 6 βαθμούς και μία νίκη μετά τις πρώτες επτά στροφές του πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η απευθείας αποβολή του Νέιθαν Κόλινς για… δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Γκρίλις λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Θύμισε Ντε Γιονγκ με Τσάμπι Αλόνσο η συγκεκριμένη φάση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 16/9

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 1-0 (41′ Ράμσεϊ)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 2-3 (11′ Αβονίγι, 77′ Ο’Μπράιεν / 55′ Ανταραμπιόγιο, 58′ Παλίνια, 60′ Χ. Ριντ)

Σάββατο 17/9

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (1′ Γκρίλις, 16′ Χάλαντ, 69′ Φόντεν)

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ (17:00)

Τότεναμ – Λέστερ (19:30)

Κυριακή 18/9

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ (14:00)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ (16:15)

*Έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΛιντςΤσέλσι – Λίβερπουλ και Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς