21.1 C
Athens

Νότιγχαμ – Φούλαμ 2-3: Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έφερε τα πάνω κάτω με 3 γκολ σε 6′ (vid)

Μια ήττα όπως αυτή που γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής (16/9) η Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας από τη Φούλαμ με 3-2 είναι αρκετή για να δρομολογήσει εξελίξεις στον πάγκο της.

Όχι γιατί οι Κόκκινοι γνώρισαν την ήττα από μια πολύ καλή – σε αυτά τα πρώτα ματς – Φούλαμ, αλλά γιατί ήρθε όπως ήρθε (με ανατροπή και με τρία γκολ σε διάστημα 5′) και ενώ έχουν προηγηθεί τρεις ήττες με τη μία εξ αυτών να είναι εκτός προγράμματος (κόντρα στην Μπόρνμουθ που είχε υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της).

Το σίγουρο – όσον αφορά στο ματς – είναι πως το τρίποντο πήγε στη Φούλαμ η οποία μετά από χρόνια θέλει να σταματήσει να είναι ένα αιώνιο ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη σε ευκαιρίες όχι όμως και στην κατοχή της μπάλας που ήταν συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων. Το πρώτο γκολ πάντως το βρήκαν στο 11′ οι γηπεδούχοι όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αβονίγι με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε.

 

Ένα γκολ σ’ αυτό το επίπεδο όμως μερικές φορές ισοδυναμεί με… κανένα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος και από το 54′-60′ οι Reds βίωσαν μια κόλαση μπροστά στον κόσμο τους.

Ο Ανταραμπιόγο ισοφάρισε στο 54′ και τρία λεπτά αργότερα ο Τετέ με ασίστ παρέδωσε τη σκυτάλη στον Παλίνια που έπιασε ένα τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Χέντερσον. Στο 60′ ο Παλίνια ξεδίπλωσε αντεπίθεση από τα αριστερά και γύρισε στον Ριντ που είχε κάνει κίνηση στην περιοχή και εκτέλεσε με τη μία για το 1-3.

Εκεί κάπου τα πάντα τελείωσαν αφού παρά τις αλλαγές του Κούπερ και την είσοδο του Ο’Μπράιεν (σκόραρε στο 77′ και μείωσε σε 2-3) δεν άλλαξε τίποτα για τους Reds που έμειναν εντός επικίνδυνης ζώνης με τέσσερις βαθμούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 16/9

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 1-0 (41′ Ράμσεϊ)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 2-3 (11′ Αβονίγι, 77′ Ο’Μπράιεν / 55′ Ανταραμπιόγιο, 58′ Παλίνια, 60′ Χ. Ριντ)

Σάββατο 17/9

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ (17:00)

Τότεναμ – Λέστερ (19:30)

Κυριακή 18/9

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ (14:00)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ (16:15)

*Έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς, Τσέλσι – Λίβερπουλ και Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς