19.1 C
Athens

Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών που επιτέθηκαν στον Νοτιοκορεάτη πριν το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ

Ένας 19χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την επίθεση στον Νοτιοκορεάτη πριν τον αγώνα Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ, με την Αστυνομία να αναζητά και τους υπόλοιπους δράστες

Tαυτοποιήθηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας εκ των δραστών που την Πέμπτη προέβησαν σε ληστρική επίθεση σε βάρος του 38χρονου Νοριοκορεάτη, εξωτερικά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο ένας εκ των δραστών είναι ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά 38χρονο αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωσε την Παρασκευή για να καταδικάσει το συμβάν ενώ έκανε δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας στον Νοτιοκορεάτη που είναι γνωστός youtuber και εδώ και μερικές εβδομάδες ταξιδεύει για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις όπου αγωνίζονται διεθνείς ποδοσφαιριστές της πατρίδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς