20.8 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όσοι προκαλούν βία δεν έχουν θέση στο γήπεδο, μέλος του συλλόγου από σήμερα ο Κορεάτης φίλαθλος»

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καταδικάζει το περιστατικό βίας έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» με θύμα έναν Κορεάτη φίλαθλο και τονίζει πως όσοι προκαλούν βία δεν έχουν θέση στο γήπεδο - Μέλος της ομάδας και με κάρτα διαρκείας από σήμερα ο Ασιάτης υποστηρικτής των Πειραιωτών

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στα πέριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» από μερίδα οπαδών προς έναν Κορεάτη φίλαθλο που βρέθηκε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων με τη Φράιμπουργκ και τους αγαπημένους του Ουί Τζο και Ίνμπομ Χουάνγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ξεκαθαρίζουν πως όσοι προκαλούν τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στο γήπεδο και αναφέρει ότι από σήμερα ο άτυχος Κορεάτης φίλαθλος αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού και θα του παραχωρηθεί ένα εισιτήριο διαρκείας ώστε να παρακολουθεί όποτε θέλει από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον σύλλογο σε διεθνή Μέσα.

Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και σε αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε το θελήσει στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς