21.4 C
Athens

Κορμπεράν: Αναλαμβάνω την ευθύνη, τίποτα δεν δούλεψε καλά

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Φράιμπουργκ και υποστήριξε πως όλοι ήταν κατώτεροι σε όλους τους τομείς του αγώνα

Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ήταν κατώτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και ότι πρέπει να βρει λύσεις, για να αλλάξει τα πράγματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κατώτεροι. Στις μονομαχίες, στη πίεση, στη στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και κάθε φορά είχε μία ευκαιρία για γκολ.

 

Δεν δούλεψε τίποτα καλά σήμερα. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά την ευθύνη την έχει ο προπονητής και πρέπει να βρει λύσεις. Πρέπει να αναλύσουμε τις ήττες μας για να φτιάξουμε τα όσα πρέπει για να δούμε αν έχουμε ελπίδα πρόκρισης.

Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στην ήττα. Μας απασχολεί η απογοήτευση των οπαδών μας που ήταν εκπληκτικοί σήμερα και εμείς δεν καταφέραμε να το ανταποδώσουμε στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς