18.9 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός παίρνει Τσοκάι

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Ένις Τσοκάι. Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Λοκομοτίβα και εκτός απροόπτου ο Αλβανός αμυντικός χαφ θα αποκτηθεί από το «τριφύλλι» με κανονική μεταγραφή.

Ο Ένις Τσοκάι είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο 23χρονος ανήκει στην κροατική Λοκομοτίβα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025), με την οποία φέτος μετράει ήδη 8 συμμετοχές (1 γκολ και 1 ασίστ).

Ο Αλβανός χαφ προέρχεται από τις ακαδημίες της Σκεντίγια, από όπου μεταπήδησε για τις ακαδημίες της Λοκομοτίβα. Τη σεζόν 2019 αγωνίστηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι, με την οποία μέτρησε 19 συμμετοχές (1 γκολ). Στη συνέχεια επέστρεψε στην κροατική ομάδα και από τότε έχει 102 συμμετοχές με απολογισμό 5 γκολ και 11 ασίστ.

Με την Εθνική Αλβανίας έκανε το ντεμπούτο του στα προκριματικά του Μουντιάλ. Αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο, όπου η ομάδα του βγήκε νικήτρια (5-0).

Αυτός είναι ο δεύτερος αμυντικός χαφ που αποκτάει ο Παναθηναϊκός την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς τη φανέλα του τριφυλλιού αναμένεται να φορέσει και ο Αλέξις Τρουιγέ της Νις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς