26.1 C
Athens

Παναθηναϊκός: Τρέχει να κλείσει Τρουιγιέ και Σελάχι

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία των μεταγραφών «καίγεται» για την απόκτηση δύο χαφ. Οι Πράσινοι έχουν κυκλώσει δύο ονόματα και τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία. Συγκεκριμένα, το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Αλέξις Τρουιγέ και του Λίντον Σελάχι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και την πώληση του Αλεξανδρόπουλου, ήθελε η ομάδα του να προχωρήσει σε δύο μεταγραφές παικτών για τα χαφ. Ο Παναθηναϊκός άργησε να βρει τους εκλεκτούς του και τρέχει να προλάβει να τους κλείσει πριν λήξη προθεσμία μεταγραφών (ολοκληρώνεται σήμερα στις 12 το βράδυ).

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νις, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλέξις Τρουιγιέ. Ο 21χρονος ανήκει στη γαλλική ομάδα, με τις συζητήσει να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Γάλλος χαφ πέρσι αγωνίστηκε στην Οσέρ (28 συμμετοχές, 1 γκολ, 6 ασίστ), με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Ligue 1. Ο Τρουιγιέ είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με το «τριφύλλι» να προσπαθεί να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Λίντον Σελάχι, ανήκει στη Ριέκα, η οποία συζητάει για την πώληση του. Ο 23χρονος χαφ έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αλλά είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Αλβανίας.

Ο Σελάχι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σταντάρ και Άντερλεχτ. Το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από την Τβέντε ως ελεύθερος. Με την ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε την πρώτη σεζόν σε 26 παιχνίδια (2 γκολ, 1 ασίστ), αλλά τη δεύτερη χρονιά είχε περιορισμένο ρόλο και δόθηκε δανεικός στη Βίλεμ (16 συμμετοχές).

Η Ριέκα την επόμενη σεζόν τον απέκτησε ελεύθερο, δίνοντας του τριετές συμβόλαιο. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας πέρσι αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια και είχε 2 γκολ. Φέτος, έχει καταγράψει ήδη 10 συμμετοχές. Ο Σελάχι είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετράει 4 συμμετοχές σε επίπεδο ανδρικής ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς