16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Κορμπεράν για το πλάνο νίκης κόντρα στην φορμαρισμένη Φράιμπουργκ

Μέσα στο μεταγραφικό πανδαιμόνιο ο Ολυμπιακός καλείται να βρει την πρώτη του φετινή νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απέναντι του θα έχει την δεύτερη ομάδα της Bundesliga που έχει να ηττηθεί από τις 12 Αυγούστου

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (15/9, 19:45) στον αστερισμό του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από τους Ερυθρόλευκους που κάνουν το ένα «μπαμ» μετά το άλλο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι «do or die» κόντρα στην επικίνδυνη και εξαιρετικά φορμαρισμένη Φράιμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της Bundesliga και προέρχεται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην Καραμπάγκ, στην 1η αγωνιστική των ομίλων.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει ανακοινώσει την «ερυθρόλευκη» αποστολή γι’ αυτό το παιχνίδι, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ίνμπομ Χουάνγκ και τον Ματιέ Βαλμπουενά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ακόμη κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός προσδιορίζεται για ένα σχήμα ανάλογο με αυτό απέναντι στη Ναντ, αν εξαιρέσει κανείς τον βασικό στράικερ. Εκεί, τη θέση του Ουί Τζο αναμένεται να πάρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που σκόραρε κόντρα στον Βόλο την περασμένη Κυριακή και δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του.

Συγκεκριμένα ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από την ερυθρόλευκη εστία, με τους Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Μπα και Σισέ από τα αριστερά προς τα δεξιά της άμυνας και τους Εμβιλά – Κούντε ως δίδυμο στα χαφ.

Από εκεί και πέρα ο Μπιέλ θα βρίσκεται μπροστά τους στο «10», με τον Μπόουλερ στα δεξιά, τον Μασούρα στα αριστερά και τον Μαροκινό «killer» μόνο στην κορυφή της επίθεσης.

Σέντρα στις 19:45 σε ένα «Γ. Καραϊσκάκης» που αναμένεται κατάμεστο και με διαιτητή τον πολύπειρο Σλοβένο, Ματέι Γιουνγκ.

Η πιθανή ενδεκάδα των Γερμανών: Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κουλντέ, Κιουμπλέρ, Καϊτέλ, Έγκεσταϊν, Γκούντερ, Ντόαν, Γκριφό, Πέτερσεν

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς