21.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα ο Μπακαμπού, ανακοινώνεται ο Χάμες!

Ο ασταμάτητος στις μεταγραφές Ολυμπιακός πραγματοποιεί το πιο εντυπωσιακό μεταγραφικό κλείσιμο της ιστορίας του: Έρχεται το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Μπακαμπού, ανακοινώνεται ο σπουδαίος Χάμες Ροντρίγκες και «τρέχουν» οι εξελίξεις για τουλάχιστον δύο ακόμη περιπτώσεις μέχρι το τέλος της ημέρας

Ημέρα αφίξεων και ανακοινώσεων η σημερινή (15/9) για τον ασταμάτητο Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν το σπουδαιότερο μεταγραφικό κλείσιμο της ιστορίας του, έχοντας τον Χάμες Ροντρίγκες ήδη στην Ελλάδα με τον Κολομβιανό αστέρα να ανακοινώνεται εντός της ημέρας, ενώ στον Πειραιά αναμένεται σήμερα και ο Σέντρικ Μπακαμπού, με τον οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έχουν βρει σε όλα.

Ολυμπιακός: Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται ο Χάμες Ροντρίγκες!

Μάλιστα, η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι ο Κονγκολέζος στράικερ θα φτάσει λίγο μετά τις 12:20 στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Με λίγα λόγια, ένα αξέχαστο μεταγραφικό παζάρι για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που παράλληλα αναζητούν τις τελευταίες «πινελιές» του ρόστερ στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, έχοντας μπροστά τους 15 ώρες ώστε να αποκτήσουν κατά προτεραιότητα έναν αμυντικό χαφ και εφόσον βρουν κάτι αξιόλογο για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει και παιχνίδι απόψε (19:45) και μάλιστα σημαντικό κόντρα στη Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική του Europa League, με τον Κορμπεράν να μην ανακοινώνει αποστολή, αλλά σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, να μην έχει στη διάθεσή του τους Ίνμπομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς