16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται ο Χάμες Ροντρίγκες!

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής για τον Ολυμπιακό, που πραγματοποιεί το πιο εντυπωσιακό μεταγραφικό κλείσιμο της ιστορίας του

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό!

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και πλέον απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για τα ιατρικά ο σούπερ σταρ Χάμες Ροντρίγκες!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποιούν μια ακόμα τεράστια μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κολομβιανός διαθέτει ένα πολύ μεγάλο βιογραφικό (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον είχε αποκτήσει αντί 75.000.000 ευρώ από τη Μονακό μετά τις απίθανες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 2014) καθώς κι ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο που αγγίζει τα 6.000.000 ευρώ!

Ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός σταρ εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έψαχνε τον τρόπο να αποχωρήσει από την Αλ Ραγιάν Κατάρ η οποία είχε δαπανήσει 8.000.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο για να τον κάνει δικό της. Σε αυτό το διάστημα ο Χάμες μέτρησε 15 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ.

Με δεδομένο πως ο Χάμες διαθέτει συμβόλαιο ως το 2024 ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του και θα καλύψει ένα πολύ σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, διατηρώντας και οψιόν αγοράς από το επόμενο καλοκαίρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς