14.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για τα ιατρικά ο σούπερ σταρ Χάμες Ροντρίγκες!

Η βόμβα έσκασε: Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφεραν τον πρώην συμπαίκτη του Μαρσέλο στη Ρεάλ, τον Κολομβιανό σούπερ σταρ Χάμες Ροντρίγκες - Ήδη στην Αθήνα ο Χάμες, περνά ιατρικά και υπογράφει

Η βόμβα σκάει! Ο Χάμες Ροντρίγκες έκλεισε στον Ολυμπιακό που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια τεράστια μεταγραφή καθώς έφερε στην Ελλάδα τον Κολομβιανό σούπερ σταρ που ήταν συμπαίκτης του θρυλικού Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποιούν μια ακόμα τεράστια μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κολομβιανός διαθέτει ένα πολύ μεγάλο βιογραφικό (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον είχε αποκτήσει αντί 75.000.000 ευρώ από τη Μονακό μετά τις απίθανες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 2014) καθώς κι ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο που αγγίζει τα 6.000.000 ευρώ!

O Χάμες είναι ήδη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τα παιχνίδια πρωταθλήματος!

Ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός σταρ εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έψαχνε τον τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα του Κατάρ η οποία είχε δαπανήσει 8.000.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο για να τον κάνει δικό της. Σε αυτό το διάστημα ο Χάμες μέτρησε 15 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ.

Με δεδομένο πως ο Χάμες διαθέτει συμβόλαιο ως το 2024 ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του και θα καλύψει ένα πολύ σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς