22.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει νέα μεταγραφική «βόμβα» με Χάμες Ροντρίγκες!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Ραγιάν για την απόκτηση του Κολομβιανού σούπερ σταρ με τη μορφή δανεισμού - Τρέχουν οι εξελίξεις για να ενεργοποιηθεί η βόμβα με τον 31χρονο πρώην παίκτη της Ρεάλ

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα κλείνει και ο Ολυμπιακός τρέχει για να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα θέλουν να ενεργοποιήσουν μια δεύτερη… βόμβα μετά την απόκτηση του Μαρσέλο καθώς βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε επαφές με την Αλ Ραγιάν και θέλουν να ολοκληρώσουν μια σπουδαία κίνηση – εφόσον επιτευχθεί – με την απόκτηση του έμπειρου Χάμες Ροντρίγκες!

Ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός σταρ εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έψαχνε τον τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα του Κατάρ η οποία είχε δαπανήσει 8.000.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο για να τον κάνει δικό της. Σε αυτό το διάστημα ο Χάμες μέτρησε 15 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μια ακόμα τεράστια μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κολομβιανός διαθέτει ένα πολύ μεγάλο βιογραφικό (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον είχε αποκτήσει αντί 75.000.000 ευρώ από τη Μονακό μετά τις απίθανες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 2014) καθώς κι ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο που αγγίζει τα 6.000.000 ευρώ!

Με δεδομένο πως ο Χάμες διαθέτει συμβόλαιο ως το 2024, οι συζητήσεις Ολυμπιακού – Αλ Ραγιάν αφορούν σε μονοετή δανεισμό με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καλύπτουν σημαντικό μέρος των απολαβών του Κολομβιανού.

Παράλληλα, από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος κλείνει η συγκεκριμένη υπόθεση τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου ο Χάμες να πιάσει Λιμάνι και να συναντήσει τον σπουδαίο Μαρσέλο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αντιλαμβάνεται κανείς πως εφόσον η κίνηση ολοκληρωθεί ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει σε τρομακτικό βαθμό το επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής του με έναν παίκτη το όνομα του οποίου ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα έρθει στην Ελλάδα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς