22.5 C
Athens

Μπιέλ: Υπέροχο και σημαντικό για την ομάδα να υποδεχόμαστε παίκτες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (15/9, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου των Ερυθρολεύκων στο Europa League, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ναντ.

Ο Πεπ Μπιέλ που έχει δείξει από το ξεκίνημα της πορείας του στο Λιμάνι το πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι της ομάδας αναφέρθηκε στη σπουδαία επικείμενη απόκτηση και του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο θρύλο Μαρσέλο, μεταγραφικές εξελίξεις που τις χαρακτήρισε «υπέροχες» και πολύ σημαντικές για την ομάδα.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για τα ιατρικά ο σούπερ σταρ Χάμες Ροντρίγκες!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πόσο έτοιμος νιώθει ο ίδιος για ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως αυτό με την Φράιμπουργκ: «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την άφιξή μου, νιώθω πολύ καλά προετοιμασμένος, όπως και η ομάδα».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το ματς απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας της Bundesliga: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όπως εκείνοι, όμως η αλήθεια είναι πως είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την Πέμπτη».

Για το αν είναι η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας το βασικό ζητούμενο ενόψει της συνέχειας: «Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί αυτό, να έχεις και καλά και άσχημα διαστήματα σε ένα ματς, φυσικά θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τα λεπτά της καλής απόδοσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το δικό του περιθώριο βελτίωσης: «Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι».

Για το πώς εισπράττουν οι παίκτες το γεγονός ότι ήρθε ο Μαρσέλο και μπορεί να έρθει ο Χάμες Ροντρίγκες: «Όταν υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι κάτι υπέροχο και σημαντικό για όλη την ομάδα. Πάντως το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς