21.4 C
Athens

«Ο Βασιλακόπουλος φταίει»: Ντράπηκε ακόμα και η ντροπή με τον Αναστόπουλο

Ο Μέγας Διδάσκαλος επιστρέφει στο Athlosnews για χάρη του «χιλιοτραγουδισμένου» Παναγιώτη Αναστόπουλου, που εμφανίστηκε την ώρα των... βαμπίρ μόνο και μόνο για να θυμίσει σε όλους πόσο ευεργετήθηκε από τον άνθρωπο που διέλυσε το ελληνικό μπάσκετ

Παναγιώτης Αναστόπουλος. Ένα όνομα, μια ιστορία. Για την ακρίβεια, πολλές ιστορίες. Και όλες τους δραματικές, συνυφασμένες με την κατάπτωση και τον εξευτελισμό που βίωσε το ελληνικό μπάσκετ για πάρα πολλά χρόνια και που θα χρειαστεί να περάσουν κάμποσα μέχρι να συνέλθει.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που κάποτε για χάρη του ανάγκασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάει γκαζωμένος στην ΕΟΚ και να απαιτήσει τον ορισμό του σε αγώνα του Ολυμπιακού (με τον Προμηθέα τότε). Και αφού τα παιδιά του Βασιλακόπουλου τού έκαναν το χατίρι, στη συνέχεια ο νυν αποστασιοποιημένος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ το γλέντησε με Νίκο Μακρόπουλο

O Γιαννακόπουλος γλεντά τον ορισμό Αναστόπουλου με Μακρόπουλο! (vids)

Ο ίδιος Παναγιώτης Αναστόπουλος που περνούσε πριονοκορδέλα τον Ολυμπιακό σε κάθε ματς που τον συναντούσε και που έκανε το ίδιο σε οποιαδήποτε ομάδα τύχαινε να απειλήσει τον αγαπημένο του συστήματος, Παναθηναϊκό, επανεμφανίστηκε σε μεταμεσονύχτια ώρα για να υπενθυμίσει σε όλους πόσο καλός υπάλληλος υπήρξε αλλά και πόσο πολύ τον ευεργέτησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Την ώρα που όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ ένιωθαν στενοχωρημένοι, πληγωμένοι, απογοητευμένοι ή ακόμα και εξοργισμένοι με όσα (δεν) έκανε η εθνική κόντρα στη Γερμανία, η μοναδική αγωνία του Παναγιώτη Αναστόπουλου ήταν να γράψει «ο Βασιλακόπουλος φταίει» στο facebook, συμπληρώνοντας με επιπλέον ποστ που ειρωνεύονταν τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Αναστόπουλος Βασιλακόπουλος

Την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα και τα βαμπίρ, εμφανίστηκε και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος προκαλώντας συνειρμική ανατριχίλα, ως ένας από εκείνους που έβαλαν το χέρι τους προκειμένου να στραγγίξει κάθε σταγόνα από το αίμα του ελληνικού μπάσκετ. Και ήταν τόσο μεγάλη η αγωνία του που δεν μπορούσε να περιμένει ούτε μια ώρα.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι από εκείνους που αποδεδειγμένα μισούν το μπάσκετ και ειδικά το ελληνικό. Αν και φαινομενικά το υπηρετούσαν, στην πραγματικότητα ο κύριος σκοπός τους ήταν να το καταστρέψουν και να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα. Αυτή ήταν η αποστολή τους για πολλά χρόνια και τα αποτυπώματα που άφησαν πάνω στο άλλοτε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης θα κάνουν πολλά χρόνια για να ξεθωριάσουν.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος να μην ανησυχεί. Έχει κερδίσει ήδη την «αθανασία». Όλοι μας θα φροντίσουμε να μνημονεύουμε για χρόνια τα κατορθώματα τα δικά του αλλά και των υπολοίπων «συνεργών» του, έτσι ώστε κανένας να μην ξεχάσει ποτέ τις «υπηρεσίες» που προσέφερε στο άθλημα που κάποτε έβγαζε την Ελλάδα στους δρόμους.

Παναγιώτη Αναστόπουλε, με τα μεταμεσονύκτια ποστ σου ντράπηκε ακόμα και η ντροπή. Και το γεγονός πως τα έσβησες ή τα κλείδωσες εν μέσω γενικής κατακραυγής αποδεικνύει πως πέραν όλων των άλλων δεν έχεις και το σθένος να υποστηρίξεις τις «απόψεις» σου.

Ανάσα για το ελληνικό μπάσκετ: «Κόπηκε» λόγω ηλικίας ο Αναστόπουλος, μαζί του και οι Σχινάς, Ψαριανός!

Πρώην διαιτητής μπάσκετ, από τους πιο «χιλιοτραγουδισμένους», το καλύτερο που σκέφτηκε να κάνει μετά από μια οδυνηρή ήττα της ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας ήταν να αναφερθεί  στον ευεργέτη του και να ειρωνευτεί τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ που προχθές έκλεισε έναν χρόνο στην Ομοσπονδία.

Το έργο του Βαγγέλη Λιόλιου θα κρίνεται καθημερινά. Τα έργα του Παναγιώτη Αναστόπουλου και των «συνεργών» του έχουν κριθεί τελεσίδικα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα πριν από τριάμισι χρόνια για την κάθαρση του ελληνικού μπάσκετ. Εκεί όπου παρασιτούσαν ένα σωρό άνθρωποι που μέχρι και σήμερα δεν έχουν υποστεί καμία ουσιαστική συνέπεια για τα εγκλήματά τους.

Η διοίκηση Λιόλιου εμφανίζει μια «αδράνεια» σε αυτόν τον τομέα. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να κάνει και πολύ λίγος ο χρόνος, όμως κάθε μέρα που περνά χωρίς εξελίξεις, θα κινεί υποψίες για «ασυλίες» και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για τον Βαγγέλη Λιόλιο, τον Βασίλη Ντάκουρη και όσους είχαν υποσχεθεί πραγματική κάθαρση. Διότι κάθαρση χωρίς λογοδοσία δεν υφίσταται…

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out σε χρόνο ρεκόρ για το ματς με την Άστον Βίλα

Λιγότερες από 4,5 ώρες χρειάστηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού για να εξαφανίσει τα εισιτήρια για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα

Άγριο χέρι Euroleague σε Αταμάν: Μη ανεκτή συμπεριφορά, έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες

Με μια πολύ αυστηρή ανακοίνωση, η Euroleague γνωστοποίησε ότι πρακτικές όπως αυτές που ακολούθησε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Game 1 με τη Μακάμπι δεν είναι ανεκτές και ότι έχει ήδη κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον του

Μπαρτζώκας: Δεν είμαστε εκδρομικός σύλλογος για να λέμε ότι το ταξίδι είναι πετυχημένο, στόχος το Final Four

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η νίκη στο πρώτο παιχνίδι δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν έρθει η πρόκριση στο Final Four