20.8 C
Athens

Καμμένου: Το μετάλλιο ανήκει στους συνεργάτες μας, στις αθλήτριες και στους παράγοντες των ομάδων που μοχθούν

Η Ελλάδα κατέκτησε το τέταρτο ασημένιο μετάλλιο της ιστορίας της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Γυναικών και η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ εξέφρασε την υπερηφάνεια που αισθάνεται για τις αθλήτριές της αλλά και για τους παράγοντες όλων των ομάδων.

 

Παράλληλα υποστήριξε πως για τα περισσότερα κορίτσια αυτός ήταν ο πρώτος τελικός και ήταν λογικό να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος κόντρα στις πιο έμπειρες Ισπανίδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν φτάνεις σε έναν τελικό θέλεις να κερδίσεις, υπάρχει μία πικρία επειδή μπορούσαμε. Φτάσαμε στο 6-6 και είχαμε ελπίδα ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο αλλά η ειδική βαρύτητα κάποιων ομάδων μετράει σε αυτά τα παιχνίδια.

Είμαι πολυ υπερήφανη για τις παίκτριές μου για τα κορίτσια, έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό το μετάλλιο ανήκει στους συνεργάτες μας που είναι πίσω στην Αθήνα και σε όλες τις αθλήτριες που ήταν στην προετοιμασία, όπως και στους παράγοντες όλων των ομάδων που μοχθούν καθημερινά.

Σίγουρα αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι τα δικά μας λάθη, δεν ήμασταν προσεκτικές στην τελική ενέργεια, αυτό ήταν θέμα άγχους. Η Ισπανία είχε παίξει πολλούς τελικούς, για εμάς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν ο πρώτος τελικός.

Είναι ένας μακρύς δρόμος, είναι μόνο η αρχή, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, με σκληρή δουλειά και πίστη. Σκεφτείτε ποιες παίκτριες αντικαθιστούν αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους, Για αυτό μόνο μπράβο και τα κεφάλια ψηλά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς