17.6 C
Athens

Μπόουλερ: Έχουμε πολλή ποιότητα και ενθουσιασμό, θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε

Ο Τζος Μπόουλερ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού περνώντας ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ναντ και στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV υποστήριξε πως η ομάδα του έχει πολλή ποιότητα και ενθουσιασμό, ωστόσο τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πεσμένη.

Ο πρώην εξτρέμ της Μπλάκπουλ τόνισε πως είναι χαρούμενος για το ντεμπούτο του, όμως το φινάλε με το γκολ στις καθυστερήσεις του προκάλεσε απογοήτευση.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου:

«Ήταν πολύ όμορφο που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνεις στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο, είμαστε όλοι απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη τι έπρεπε να έχουμε κάνει, ήταν μια επίθεση από τα αριστερά που δεν αντιμετωπίσαμε. Θα δούμε το βίντεο για να δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε ως ομάδα, να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τη νίκη και ήμασταν ενθουσιασμένοι. Επομένως απογοητευτήκαμε, όμως έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και την Πέμπτη θα ξαναψάξουμε τη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε πολλή ποιότητα και ενθουσιασμό αν και είμαστε λίγο πεσμένοι αυτή τη στιγμή»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς