17.6 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Επιλογή Καμπάκοφ στο ντέρμπι μετά το μπάχαλο με τον ορισμό Σιδηρόπουλου

Καταλυτική και επιδραστική ήταν η παρέμβαση του Β. Μαρινάκη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ μετά το σκάνδαλο με τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΚΕΔ του Στηβ Μπένετ να τα... αλλάζει σήμερα επιλέγοντας με τα χίλια ζόρια ξένο διαιτητή

Το… πραξικόπημα του ορισμού Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και κυρίως το κακό «προηγούμενο» που θα δημιουργούσε, δεν είχε αίσιο τέλος για όσους το εμπνεύστηκαν. Μετά από τη δυναμική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τη σύμφωνη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του BIG 5, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να παραμείνει αμετάβλητο το καθεστώς της τελευταίας τετραετίας, κλείνοντας την πόρτα στους «Σιδηρόπουλους» της ΚΕΔ και του Μπένετ.

«Μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι»: Με παρέμβαση Μαρινάκη, η Ε.Ε. της ΕΠΟ έκλεισε την πόρτα στους «Σιδηρόπουλους»

Έτσι, μετά τις έντονες αντιδράσεις της πλειοψηφίας των ομάδων για τον ορισμό Σιδηρόπουλου η «μπαλτάκεια» ΕΠΟ αναγκάστηκε να τα… γυρίσει, επιλέγοντας τον γνώριμο Γκέοργκι Καμπάκοφ ώστε να διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (11/9).

Αυτό θα είναι το τέταρτο ελληνικό ντέρμπι που θα σφυρίξει ο Βούλγαρος ρέφερι, αφού έχουν προηγηθεί άλλα τρία στα οποία κοινός παρονομαστής είναι η ΑΕΚ (1 ματς με ΠΑΟ και δύο κόντρα στον ΠΑΟΚ).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς