24.6 C
Athens

Η Μπράιτον έδωσε άδεια στον Πότερ για να συζητήσει με την Τσέλσι

Ο 47χρονος Βρετανός αναμένεται να συναντηθεί με τον Τοντ Μπόλι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι διαδεχόμενος τον Τόμας Τούχελ - Η Μπράιτον θα πρέπει να αποζημιωθεί για να σπάσει το συμβόλαιο του Πότερ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Τσέλσι που ψάχνει τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ και ο βασικός υποψήφιος είναι ο Γκρέιαμ Πότερ που ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές χρονιές του στην Μπράιτον.

Ο Άγγλος προπονητής σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα έλαβε έγκριση από την Μπράιτον προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Τοντ Μπόλι και να συζητήσουν μια πιθανή συνεργασία. Ωστόσο, αν οι δύο πλευρές τα βρουν πλήρως τότε η Τσέλσι θα κληθεί να αποζημιώσει την Μπράιτον με ένα διόλου μικρό ποσό αφού ο Πότερ έχει συμβόλαιο μαζί της ως το 2025.

Ο 47χρονος κάθισε στον πάγκο των Γλάρων πριν από 2,5 χρόνια και με ένα ρόστερ χωρίς αστέρες αλλά και χωρίς τις μεγάλες μεταγραφές έφτιαξε ένα σύνολο που όχι μόνο κέρδισε εύκολα την παραμονή αλλά έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες. Σημειώνεται πως η προπονητική για εκείνον ξεκίνησε από την Έστερσουντ στη Σουηδία πριν πάει στη Σουόνσι και από εκεί στην Μπράιτον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς