22.6 C
Athens

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Τούχελ

Διαβάστε τα ονόματα προπονητών που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι της Τσέλσι για την διαδοχή του Τόμας Τούχελ, με βασικό υποψήφιο έναν γνώστη της Premier League

Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί από το πρωί της Τετάρτης (7/9) ο Τόμας Τούχελ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι ο Τούχελ!

Ο Γερμανός τεχνικός «πλήρωσε» το μάρμαρο της κακής αρχής των Μπλε σε Premier και Champions League και μετά το χθεσινό στραπάτσο και την ήττα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-0) στην πρεμιέρα των ομίλων αποφασίστηκε από κοινού με τη διοίκηση να αφήσει τη θέση του στον πάγκο των Λονδρέζων, μετά από 1,5 χρόνο με 99 παιχνίδια και μία κατάκτηση Champions League.

Ήδη στο στρατόπεδο των Λονδρέζων με εντολή του Μπόλι ετοιμάζεται το έδαφος για τη διαδοχή του Γερμανού και τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι προκαλούν εντύπωση.

Όπως αναφέρει το έγκυρο Sky Sports, ο νούμερο ένα στόχος της Τσέλσι για να ακολουθήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία, φέρεται να είναι ο κόουτς της Μπράιτον, Γκρέιχαμ Πότερ.

Το εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο της Μπράιτον τα τελευταία 2,5 χρόνια, καθίσταται ως τρανή απόδειξη του επιπέδου του Άγγλου προπονητή και αναμφίβολα δικαιούται μία ευκαιρία στο κορυφαίο επίπεδο, την οποία μπορεί να τού προσφέρει η Τσέλσι που έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, το όνομά του είχε φημολογηθεί εντόνως και για τον πάγκο της Τότεναμ τον περασμένο Μάιο, προτού ανανεώσει τελικά ο Αντόνιο Κόντε. Πέραν τούτου, στη λίστα της Τσέλσι φέρεται να βρίσκονται επίσης και οι ελεύθεροι στην αγορά, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ζινεντίν Ζιντάν.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς