16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ η αποστολή για τη Ναντ, εκτός οι Εμβιλά και Βρσάλικο

Με την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά και την προσθήκη του Τζος Μπόουλερ θα ταξιδέψει στη Γαλλία ο Ολυμπιακός - Εκτός έμεινε λόγω ίωσης ο Γιαν Εμβιλά αλλά και ο Σίμε Βρσάλικο που προπονήθηκε αλλά δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα (7/9) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Ναντ (8/9, 22:00) στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον Κάρλος Κορμπεράν να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία.

Ολυμπιακός: Το δέσιμο του Μπιέλ με τον Χουάνγκ, η τριάδα στην άμυνα και ο Μαρσέλο που ήρθε έτοιμος

Σε αυτούς βρίσκονται ο Τζος Μπόουλερ για πρώτη φορά, αλλά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ενώ εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Γιαν Εμβιλά (ίωση) και Σίμε Βρσάλικο (ανέτοιμος, παρότι προπονήθηκε σήμερα στου Ρέντη).

Παράλληλα εκτός έμεινε ο Μαρσέλο που δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% αλλά και ο τιμωρημένος Ουσεϊνού Μπα, που είχε αποβληθεί στο δεύτερο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς