16.5 C
Athens

Προς δανεισμό και οι Αγκιμπού Καμαρά – Χασάν στον Ολυμπιακό

Σταντάρ Λιέγης και Κόνιασπορ ενδιαφέρονται για Αγκιμπού Καμαρά και Αχμέντ Χασάν αντίστοιχα, με τις εξελίξεις να τρέχουν τις επόμενες ώρες για τον δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του – με τη μορφή δανεισμού – από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης και οι πρωταθλητές Ελλάδας τρέχουν κι άλλες υποθέσεις προκειμένου το ρόστερ να μικρύνει και ο Κάρλος Κορμπεράν να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει.

Οι επόμενοι που βρίσκονται σε συζητήσεις για να παραχωρηθούν δανεικοί είναι ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν που έχουν πέσει στην ιεραρχία των θέσεων που αγωνίζονται έπειτα από τις προσθήκες που έγιναν.

Σύμφωνα με τους Βέλγους είναι πιθανό ο Αγκιμπού Καμαρά να παραμείνει συμπαίκτης του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αλλά αυτή τη φορά στη Λιέγη για τη Σταντάρ που φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του. O 21χρονος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού ενώ φέτος κατέγραψε πέντε συμμετοχές με ένα γκολ.

Από την άλλη για τον Αχμέντ Χασάν έχει δείξει ενδιαφέρον η Κόνιασπορ (ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν ως δανεικός με 11 γκολ σε 33 συμμετοχές) ωστόσο στο κόλπο είναι και η Αλ Αχλί, ομάδα που ικανοποιεί περισσότερο τον Αιγύπτιο φορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς