17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο δανεισμός του Ζινκερνάγκελ στη Σταντάρ Λιέγης, στο Βέλγιο για τις υπογραφές ο Δανός

Θέμα χρόνου είναι πλέον η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρηση του Δανού μεσοεπιθετικού, που δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ των Πειραιωτών μετά την αποχώρηση Μαρτίνς

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση του δανεισμού του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στη Σταντάρ Λιέγης, με τον Ολυμπιακό να προχωρά άμεσα τις διαπραγματεύσεις με την βέλγικη ομάδα και τον Δανό άσο να βρίσκεται ήδη στη Λιέγη για τις υπογραφές.

Ολυμπιακός: Προς Σταντάρ Λιέγης ο Ζινκερνάγκελ, άμεσα οι εξελίξεις

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μπορεί να ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ και να πήρε φανέλα βασικού από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο επί εποχής Κορμπεράν έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα κι όπως φαίνεται και στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Με δεδομένο το χρονικό όριο (η μεταγραφική περίοδος στο Βέλγιο ολοκληρώνεται απόψε 6/9) ο Δανός πέταξε εσπευσμένα για το Βέλγιο προκειμένου να τελειώσει άμεσα το ζήτημα του δανεισμού του για το υπόλοιπο της σεζόν, με τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται προ των πυλών.

Θυμίζουμε ότι ο Ζινκερνάγκελ έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια των ομίλων στο Europa League, ενώ μετά από σχεδόν 2 μήνες στο Λιμάνι μετράει 7 συμμετοχές με 2 γκολ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς