19.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Προς Σταντάρ Λιέγης ο Ζινκερνάγκελ, άμεσα οι εξελίξεις

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ φαίνεται να μην υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Κορμπεράν και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την βέλγικη ομάδα για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, με τον χρόνο να πιέζει

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μπορεί να ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και να πήρε φανέλα βασικού από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο επί εποχής Κορμπεράν έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα κι όπως φαίνεται και στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Δανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, με τους Βέλγους να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και να «τρέχουν» για την ολοκλήρωση του deal, καθώς σήμερα (6/9) λήγει η διορία των μεταγραφών στο Βέλγιο.

Ολυμπιακός: Χωρίς Ζινκερνάγκελ και Ντε Λα Φουέντε, αλλά με Μαρσέλο η ευρωπαϊκή λίστα!

Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση για την παραχώρηση του Ζινκερνάγκελ από τον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη και πλέον μένει να φανεί αν ο επόμενος σταθμός του θα είναι η Σταντάρ Λιέγης ή κάποια άλλη ομάδα της Ευρώπης, με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει.

Θυμίζουμε ότι ο Ζινκερνάγκελ έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια των ομίλων στο Europa League, ενώ μετά από σχεδόν 2 μήνες στο Λιμάνι μετράει 7 συμμετοχές με 2 γκολ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς