20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Μπακαγιόκο, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Ολυμπιακός προχωρά τη μεταγραφική του ενίσχυση κι έχει σε πρώτο πλάνο για τα χαφ την περίπτωση του Ιβοριανού μέσου της Μίλαν, που παρουσιάζει εμπόδια αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση

Μπορεί η πολυαναμενόμενη άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα και η… καυτή υποδοχή που τού χάρισαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού να έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν μένουν εκεί.

Στα πλάνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου μέσου, με την περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Πειραιώτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιβοριανού χαφ αλλά και της Μίλαν, με τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και δυσκολίες.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Μπακαγιόκο δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο πρέπει να βρεθεί και χρυσή φόρμουλα με τους Μιλανέζους, που πάντως δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν τη φετινή σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαριστεί, τη στιγμή που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αν δεν προχωρήσει άμεσα η απόκτησή του, αυτό να γίνει τον ερχόμενο Γενάρη, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς