19.2 C
Athens

Ιωνικός, το 15ο… θύμα του Ελ Αραμπί

Μια από τις ελάχιστες ομάδες που είχαν… ξεφύγει από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν μέχρι πρότινος ο Ιωνικός, που από το Σάββατο πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των… θυμάτων του ερυθρόλευκου επιθετικού.

Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που έκανε το 3-1 στο ματς της 3ης αγωνιστικής, ο Ελ Αραμπί αύξησε σε 15 τις ομάδες της Super League απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει.

Ο μοναδικός αντίπαλος εντός των συνόρων που έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα του ενάντια στον Μαροκινό είναι ο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο έχει βρει απέναντί του δύο φορές, έχοντας όμως μπει στο γήπεδο ως αλλαγή.

Τα περισσότερα γκολ του Ελ Αραμπί έχουν επιτευχθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ, με την οποία έχει σκοράρει 9 φορές σε 12 αναμετρήσεις. Τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον έχει με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία, όπου σε 5 ματς έχει σημειώσει 7 γκολ.

Παράλληλα, με το γκολ του στο σαββατιάτικο παιχνίδι, ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 80 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αριθμός που τον χρίζει 3ο στη λίστα με τους ξένους σκόρερ των Πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας τον Ίλια Ίβιτς.

Μπροστά του βρίσκεται ο Ζιοβάνι με 98 τέρματα και στην κορυφή ο άπιαστος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 158 γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς