17.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη η άφιξη του Μαρσέλο στην Αθήνα!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναμένεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν κι αναμένεται να αποθεωθεί από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»

Δεν το έχουμε συνηθίσει ακόμη, αλλά που θα πάει, θα το συνηθίσουμε κι αυτό. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός μάς έχει καλομάθει σε κινήσεις που κόβουν την ανάσα και δημιουργούν αίσθηση, αλλά αυτή με τον Μαρσέλο θα μάς πάρει χρόνο.

Οι προτάσεις που απέρριψε ο Μαρσέλο για να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής και για τα επόμενα 1+1 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μία μεταγραφική εξέλιξη που ταρακούνησε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Είναι αλήθεια πως ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο άνθρωπος με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του πιο ιστορικού συλλόγου στον κόσμο, θα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα και θα τρελαίνει το κοινό στο Καραϊσκάκη.

Πλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν πώς και πώς την άφιξη του Βραζιλιάνου αστέρα στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να τον υποδεχθούν χιλιάδες εκστασιασμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αυτό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Βραζιλία, θα συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα (5/9) ή Τρίτη (6/9) ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τότε, ας τον χορτάσουμε στα «ερυθρόλευκα» μέσα από το σκίτσο της πασίγνωστης σελίδας «433» στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς