18.4 C
Athens

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Μαντί Καμαρά

Η Ρόμα επισημοποίησε την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι - Επέλεξε το νούμερο «20» και δήλωσε ενθουσιασμένος ο μέσος από τη Γουινέα

Η Ρόμα επισημοποίησε την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι – Επέλεξε το νούμερο «20» και δήλωσε ενθουσιασμένος ο μέσος από τη Γουινέα

Και τυπικά ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι ο Μαντί Καμαρά καθώς η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8), με τον διεθνή χαφ από τη Γουινέα να υπογράφει το συμβόλαιό του και να παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό «20».

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς ύψους 11.500.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον εκπληρωθούν ορισμένοι όροι που έχουν τεθεί. Για τον δανεισμό του για έναν χρόνο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εισπράξουν 1.500.000.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια απαιτητική σεζόν με πολλές διοργανώσεις, αλλά είμαι εδώ για να συμβάλλω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Το να βλέπεις το Ολίμπικο και τους φίλους της ομάδα ήταν φανταστικό και ανυπομονώ να παίξω για αυτούς», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Μαντί Καμαρά το βράδυ της Τρίτης (30/8) παρακολούθησε τη νικηφόρα αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Μόντσα στο Ολίμπικο έχοντας προηγουμένως περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ενώ φρόντισε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό με ένα συγκινητικό μήνυμα στα σόσιαλ μίντια.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος στη θητεία του στον Ολυμπιακό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας εκτοξεύοντας παράλληλα τη χρηματιστηριακή του αξία από το 2018 που αποκτήθηκε από την Αζαξιό. Συνολικά κατέγραψε 181 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα με απολογισμό 19 γκολ και 13 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς